Εταιρικό προφίλ

Ιστορικό της εταιρίας Dimitrios home fashion.

Η ιστορία της εταιρίας και του ηλεκτρονικού πολυκαταστήματος  Dimitrios home fashion,αποτελεί την συνέχεια μιας παράδοσης που ξεκίνησε το 1973 από τον Αντώνιο Θεοδωρίδη.

Το 1991 ξεκινά η δημιουργία αλυσίδας καταστημάτων λιανικής πώλησης χαλιων,κουρτινας και λευκών ειδών και ολοκληρώνεται 1998 με την λειτουργία και  του 4ου καταστήματος.

Το 2000 επιχείρηση μπαίνει δυναμικά και στον χώρο της χοντρικής πώλησης  της κουρτίνας. Δημιουργεί πολύ μεγάλο δίκτυο πελατών σε όλη την Ελλάδα στην Κύπρο όπως επίσης και σε άλλες χώρες των Βαλκανίων.

Έτσι λοιπόν η εταιρία Dimitrios home fashion όλα αυτά τα χρόνια προσφέρει στην ελληνική και τη διεθνή αγορά επιλεγμένα ποιοτικά προϊόντα .Το σύνολο των ευχαριστημένων πελατών μας ξεπερνά τους 10,000!!!.

Η εταιρία Dimitrios home fashion βραβεύτηκε από την Actualidad σε διεθνές επίπεδο (70 χωρών)  για την ποιότητα καθώς και για τα σχέδια ραφής που είναι μοναδικά αφού η σχεδίαση ,επίβλεψη ,και η παραγωγή είναι εξολοκλήρου δική μας.

 

Οι κατηγορίες των προϊόντων τα οποία προσφέρει η εταιρία Dimitrios home fashion είναι οι παρακάτω:

  1. Κουρτίνες (μεταξωτές ,συνθετικές ,βαμβακερές , οι οποίες διατίθενται με το μέτρο αλλά και έτοιμες ραμμένες ,σε επιθυμητές διαστάσεις και σχέδια ραφής).
  2. Χαλιά (μηχανής και χειροποίητα ,μάλλινα και συνθετικά ,με δυνατότητα επιλογής διαφόρων διαστάσεων αλλά και χρωμάτων).
  3. Λευκά είδη (σεντονια,μαξιλαροθηκες,κουβερτες,μπουρνουζια ,πετσετες,κουβερλι,παπλωματα).
  4. Κουρτινόξυλα (μεταλλικά ,ξύλινα σε διάφορα μεγέθη και σχέδια με δυνατότητα διακόσμησης τους με κρύσταλλα Swarovski.
  5. Συστήματα σκίασης (ρόλερ , πάνελ και περσίδες οριζόντιες η κάθετες για το σπίτι και για επαγγελματικούς χώρους).
  6. Στρώματα και προϊόντα ύπνου (στρώματα ανατομικά λατέξ ,επιστρώματα ,υποστρώματα ,και μαξιλάρια παντός τύπου).
  7. Παιδική προίκα μωρού(σεντόνια και πετσέτες, μπουρνούζια  σε μεγάλη ποικιλία).FOLLOW US ON